”Stil dig lidt her med mig foran vinduet til dette gamle butikslokale. Engang var butikkerne fulde af liv. Nu er de fleste lokaler skjult bag persienner eller forhæng, fyldt med gamle hemmeligheder og historier som gerne vil se dagens lys…”

Sådan indledes den poetiske videowalk, Hun har jordbær i munden. Turen starter på ydre Vesterbro, hvorfra publikum guides igennem gadernene af fortælling, lyd og billede. Med denne videowalk tilbydes publikum en anderledes og sanselig måde at opleve København på, en mulighed for at fordybe sig i detaljer som ellers tages for givet og nye fortællinger om den by, der indrammer det daglige liv.

Hun har jordbær i munden er en fiktiv fortælling, der vil føre lytteren gennem gaderne på Vesterbro mod Indre by. Det er en videowalk, der handler om byens udvikling, tilstand og stilstand, om at kunne gemme sig i bygningernes lange skygger og i menneskemængdens anonymitet.

Inspirationen er hentet fra Letterist International og Situationist Internationales koncept, dérive. Fortællingen vil skabe rum for at lytteren kan slentre eller drive gennem byrummet, udforske det urbane landskab, der indrammer vores dagligdag.

Vores Lydspor er en platform for tværæstetisk samarbejde igangsat af kuratorerne, Ane Egebak og Louise Lassen Iversen, som til daglig administrerer udstillingsstederne, Opslagstavlen på cafe, Din Nye Ven og NLHspace.

Vores Lydspor skaber fortællinger, der placerer sig imellem fiktionen og virkelighedens grænser gennem audio- og videowalks. Formålet er at udfordre vores erkendelse af og forståelse for de landskaber og bymæssige rammer, der omgiver os.

Videowalken, Hun har jordbær i munden, er skabt i samarbejde mellem:

Udstillingsstederne, NLHspace og Opslagstavlen
Dramatiker og kunstner, Tomas Lagermand Lundme
Skuespiller, Laura Bro
Lydteknikerne, Ole Fugl Hørkilde og Inuk Thomsen
Tonemester, Jacques Pedersen
Kameramand, Lise Borup
Grafisk designer, Zara Zerny
Webudvikler, Rikke Oberlin Flarup
Historikere, Anne-Mette Nørrevang og Trine Sandberg
Lydkonsulenter, Jesper Henriksen og Alicia Jordanova