En lille gruppe på omkring 10 radioentusiaster mødtes i foråret 2013 og sammen grundlagde vi KøbenhavnsRadiobiograf, hvor vi vil give den gode billedskabende radio fuld opmærksomhed. Den fælles lytteoplevelse er det centrale og vi kuraterer i arrangørgruppen, hvad lydbiografens gæster skal præsenteres for.

Nu er det snart tid til gløgg, pebernødder, gavestress, stramme familierelationer og lun nostalgi - det er snart jul!

Derfor inviterer vi til en helt særlig radiobiograf, hvor vi skal sidde sammen i mørket og lytte til fine, sjove, rørende og helt groteske julefortællinger. Du kan fx høre om en berygtet julesalat, der fremkalder blandede følelser hos en familie fra Australien og om Lucas fra North Carolina, der har opklaret mysteriet, Julemanden.

Så sæt kryds i kalenderen d. 12. december og glæd dig til et julet radiobiograf!

Entre: 60 kr. (billetter sættes til salg senere)
Varighed: 1,5 time
Sprog: Dansk og engelsk
...

Juleradiobiograf

december 12, 2017, 7:00pm

Nu er det snart tid til gløgg, pebernødder, gavestress, stramme familierelationer og lun nostalgi - det er snart jul! Derfor inviterer vi til en helt særlig radiobiograf, hvor vi skal sidde sammen i mørket og lytte til fine, sjove, rørende og helt groteske julefortællinger. Du kan fx høre om en berygtet julesalat, der fremkalder blandede følelser hos en familie fra Australien og om Lucas fra North Carolina, der har opklaret mysteriet, Julemanden. Så sæt kryds i kalenderen d. 12. december og glæd dig til et julet radiobiograf! Entre: 60 kr. (billetter sættes til salg senere) Varighed: 1,5 time Sprog: Dansk og engelsk

View on Facebook

📻 @Radiobiografen spent the weekend in #Chicago with @thirdcoastfest listening and scouting in search of pieces and awesome audio producers we can take back to Copenhagen. Shout out to @mayags and rest of the team behind #ThirdCoast17! It was magical 🙌🏼 🙌🏼 🙌🏼 #radiolove
#hurradio
...

View on Facebook

Hvis du er i Aarhus i næste uge, så tjek vores venskabsforening Aarhus Radiobiograf ud! De laver repremiere i november-mørket og spiller en god historie på onsdag: Repremiere på Aarhus Radiobiograf: Nattens Dronning ...

Repremiere på Aarhus Radiobiograf: Nattens Dronning

november 1, 2017, 9:00pm - november 1, 2017, 11:00pm

Aarhus Radiobiograf #1: Nattens Dronning Onsdag den 1. november genopstår Aarhus Radiobiograf som Fugl Føniks fra sin aske, og atter vil i have mulighed for at høre spændende podcasts og radiofortællinger i Øst for Paradis. En radiobiograf er en lytteoplevelse i en biograf med fokus på fortællende radio og lyddrama. I stedet for at se billeder på det store lærrede danner du dem selv inde i hovedet, imens du sidder i det bløde biografsæde og lytter. Til denne repremiere bliver der kræset for jeres øregange med den prisbelønnede radiodokumentar Nattens Dronning. Bagefter får vi besøg af Thomas Smedegaard der står bag produktionen, som vil fortælle om sine oplevelser med at lave podcasten, samt svare på spørgsmål fra salen. Efter radiobiografen er alle, der skulle have lyst, inviteret ned i Paradis’ cafe. Her er mulighed for at stille flere spørgsmål til Thomas Smedegaard (eller bare drikke en kop kaffe eller en øl). I 2011 får Thomas Smedegaard et tip fra en af sine gamle venner Mathias Friis, som er klassisk musiker. I årevis har en ukendt kvinde ringet til Mathias og flere af hans kollegaer - og stønnet. Ingen ved hvem hun er, og hun ringer på alle tidspunkter af døgnet. Thomas Smedegaard sætter sig for at finde telefonstønneren og er på sporet af hende de næste fem år. Hvem er denne kvinde, der kalder sig Maria? Og hvorfor er hun så vild med klassiske musikere? Billetter købes via Øst For Paradis her: paradisbio.dk/MovieDetails.aspx?movieId=9592 Tid: Onsdag d. 1. november klokken 21:00 Sted: Øst for Paradis Pris: 60 kr Varighed: Mellem halvanden og to timer Vi glæder os til at se jer!

View on Facebook

Vi glæder os som små børn til at vi på lørdag skal gyse sammen i biografmørket.

Vi har fundet nogle af de bedste lydklip frem for at skabe den helt rette stemning af mystik og uhygge. Der er både gamle montager, firser-klassikere og helt ny historiefortælling på programmet, og så skal vi bl.a. hilse på Ole Fugls "Frygtens Ophavsmand."
...

OBS! Skru helt op for lyden, når du spiller denne video (!) Vi glæder os som små børn til at indtage biografmørket med et tomt lærred og masser af lyd. Københavns Radiobiograf har været i gemmerne og fundet en samling af de bedste gyserlyde, så når vi på lørdag indtager en dunkel biograf, er det musik, reallyd og mørke stemmer, der skaber uhygge og mystik. Denne formiddag er ikke for sarte sjæle, men man er altid velkommen til at tage mor eller far i hånden.

View on Facebook

Nordisk paneldebat: True Crime

Photo credit: Ana Gogole
...

Kollektive lytteoplevelser af verdens bedste radio, podcast, lydfortællinger og lydkunst! Den 22.-24. september 2017

View on Facebook